Facebook EVENT

Koncerti: ABOP i PLES | petak, 09/10/2020
20:00 – 20:40 PLES – koncert na Šohtu
22:00 – 23:30 ABOP – DKC Lamparna

► Labinska grupa Ples koncertno će otvoriti Bijenale svojim nastupom na samom rudarskom Šohtu. Grupa Ples sastavljena je od bivših članova odličnog labinskog benda Elyn Porter te rabačkog benda Storm. Trenutno u Zagrebu snimaju svoj prvi EP. Biti će to prvi nastup nekog benda na obnovljenom rudarskom Šohtu!
► ABOP (After bolji od partija) je nagrađivani domaći bend koji izvodi energičnu elektronsku glazbu uživo. Sastoji se od 5 vrhunskih glazbenika inspiriranih elektronskom glazbom raznih stilova. Nastupi su im popraćeni posebnim svjetlosnim efektima, što im daje posebni vizualni doživljaj. Album prvijenac iz 2016. godine “ABOP” sadrži 4 pjesme, dok je drugi album ‘△’ (aka Delta) objavljen 2019. godine na domaćoj glazbenoj etiketi PDV Records. Dobili su nagradu Ambasador za doprinos elektronskoj glazbi. Nastupali su na brojnim glazbenim festivalima poput Exita, Dimensionsa, Terranea…, a ove su godine u siječnju u zagrebačkom klubu Boogaloou održali trijumfalni koncert – promociju zadnjeg albuma ‘△’.

PDV + ABOP ‘△’ : www.pdv.com.hr

UPAD je BESPLATAN, no pridržavajući se epidemioloških preporuka kapacitet koncerata će biti smanjen na 220 posjetitelja.

ULAZ – uz glavni ulaz u DKC Lamparnu moći će se ući i sa strane Pjacala kraj samog Šohta kroz tzv. „toplu vezu“.
Svim posjetiteljima mjerit će se temperatura i uzeti kontakt podaci.

REZERVACIJA ULAZNICA
Ulaznice se mogu rezervirati ako pošaljete Ime, prezime i broj telefona na
info@lamparna.hr ili SMS na 0958402666